Neutrale babykamers

Neutrale babykamers

 

20140916-120009In een woord prachtig ! Dat is wat wij hier van dit ontzettende mooie kamertje van Daphne vinden. Binnenkort verwachten zij en haar man hun 2de kindje… en kijk eens wat zij gedaan hebben met 2de / 3de of zelfs 4de hands meubeltjes ! De kasten heeft Daphne gekocht op Marktplaats en zelf opgeknapt. De brocante trap komt van een verkoophoekje van Facebook en het bedje ( Bopita Belle ) komt ook van Marktplaats. Voor verdere informatie betreffende kleuren verf etc. kunt u contact opnemen met info@babykamerinspiratie.nl .

 

Wij hebben enkele spulletjes hier gespot: 

rompertje gestreept
rompertjes
bam bam badjas
bam bam badjas
Cottonbaby muziekster lak zilver
Cottonbaby muziekster
jollein deken
jollein deken

 

cottonbaby hoeslaken ster
cottonbaby hoeslaken ster

 

ledikantje
ledikantje

 

papieren ballon
papieren ballon
hip & hippie kaarsen
hip & hippie kaarsen
posters
posters

 

kek behang 082

De trend van dit moment: mintgroen ! Gecombineerd met het leuke behang van Kek Amsterdam. Bijvoorbeel dit hippe borduurbehang in het zachte groen / grijs met o.a. poezen / hartjes en kinderwagens. Helemaal van deze tijd. Door een muur in dezelfde kleur mintgroen of grijs te verven ontstaat een supermooi geheel. Hier staan alle mintgroene producten op een rij !

Productinfo: het vliesbehang heeft een patroon dat zich elke 51,8 cm herhaald, is supersterk / milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. De banen zetten niet uit en krimpen ook niet. Afmeting: 47,5 cm x 8,3 meter.

 

Dit past er goed bij: 

fermliving_kids_lamp_deer
Ferm Living lamp Deer € 71,95
ikenik coming kids strand ledikant
Coming Kids strand ledikant € 283,95

 

lamp konijn
Konijnen lamp € 47,95

 

 

 

 

 

 

 

 

Jongen / meisje… wat zal het worden ?


Het geslacht was nog niet bekend, dus het kamertje is neutraal ingericht door deze moeder. De kleuren rood, zilver en grijs passen erg goed bij elkaar en maken het kamertje geschikt voor zowel een jongetje als een meisje. De kinderkamer heeft leuke decoratie, zoals een sterrenhanger boven het wiegje, twee matching kapstokjes met sterren in de kleuren rood, wit en zilver, leuke fotolijstjes, een originele lampjesslinger die sfeervol licht geven, zilveren mandjes en Nijntje accessoires in rood en wit. Het mooie behang en de zilveren en rode verf op de muren maken het kamertje helemaal af.

Neutrale rood, zilver getinte babykamer voor een verrassing

 

Bijpassende producten

Cottonbaby muziekster € 27,95

 

 

 

Eijffinger PIP studio behang rode strepen
Eijffinger PIP studio behang rode strepen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cottonbaby aankleedkussen € 29,95
Cottonbaby aankleedkussen € 29,95

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vraag & antwoord

Hier kan je je vraag stellen: