Muurstickers voor je babykamer bij Muurstickerstunter.nl

Muurstickers voor je babykamer bij Muurstickerstunter.nl

Vele vaders en moeders vinden het één van de leukste dingen om te doen,  het babykamertje inrichten ! Het inrichten is altijd weer een uitdaging. Vaak moet alles wijken voor de nieuwe baby en moet het hele interieur over de kop van behang tot vloerbedekking.

Muurstickers voor jongens en meisjes
De stijl van je babykamer hangt naast eigen smaak natuurlijk helemaal af of het een jongen of een meisje gaat worden. Muurstickerstunter.nl is de ideale online webshop voor babykamer muurstickers.
In de webshop vind je een ruim assortiment goedkope muurstickers voor jongens en meisjes. Zo zijn er voor de jongens leuke muurstickers van voetballers, wilde dieren en raketten. Voor de meisjes is er een uitgebreid assortiment uiltjes, vlindertjes en bomen met fotolijstjes. Op deze manier kan je jouw eigen foto’s verwerken in je muursticker.

afbeelding 1

De muurstickers zijn erg kleurrijk, zo zal jouw baby altijd in een vrolijke omgeving wakker worden. Muurstickers zijn niet alleen leuk op muren, ze zijn ook geschikt voor deuren, ramen en kastjes. Zo kun je simpel je hele babykamer een prachtige unieke stijl meegeven.

Je babykamer personaliseren
Wil je een echt unieke babykamer? Bij Muurstickerstunter.nl heb je de mogelijkheid om je muurstickers volledig te personaliseren.  Zo kan je de naam van jouw zoontje of dochtertje laten drukken in een eigen gekozen lettertype / formaat met een uniek ontwerp. Een muursticker van een voetballer of een race-auto, het is allemaal mogelijk !

Plakken van de muurstickers
Het opplakken van een muursticker is nog nooit zo makkelijk geweest, het stickervel is gemaakt van een hoge kwaliteit PVC materiaal. Wanneer je de sticker van het stickervel aftrekt kun je deze gelijk opplakken. Zo kun je jouw babykamer gemakkelijk binnen enkele minuten een heel andere look meegeven !

Stickers voor de toekomst
Dat baby’s groeien als kool is geen nieuws meer. Wanneer jouw baby groter wordt, is het met behulp van de groeimeter muursticker heel leuk om de groei wekelijks te zien. Er zijn verschillende varianten groeimeters verkrijgbaar.

Kom gauw online kijken bij deze leuke winkel ! Muurstickerstunter.nl

afbeelding 2

 

 

afbeelding 3

Vergelijkbare artikelen

Vraag & antwoord

Hier kan je je vraag stellen: