Autootjes van foam

Autootjes van foam


Vrolijke decoraties van foam en in alle vormen en maten te maken.

[half]

Benodigdheden

– Voorbeelden of tekeningen van de gewenste figuren.
– Foam (o.a. verkrijgbaar bij Action).
– Poster stickers (witte plakkertjes die makkelijk van de muur te verwijderen zijn, o.a. van Pritt en verkrijgbaar bij Blokker).
– Schaar.

Tip: De foam is makkelijk te decoreren met knoopjes, plakoogjes of andere appilicaties.

Beschrijving

Print één of meerdere leuke tekeningen uit van de figuren die je graag op de muur wilt. Houdt er wel rekening mee dat ze makkelijk herkenbaar zijn aan de omlijning, want de binnenkant wordt niet ingevuld (althans niet in dit voorbeeld). Ben je goed in tekenen, dan kan je natuurlijk zelf ook een leuke tekening maken.

Knip de figuren uit en trek deze over op het foam. Wanneer je hiervoor een potlood gebruikt, kan je de lijntjes straks makkelijk weer uitgummen, mochten deze zichtbaar blijven na het knippen.

Plak de foam figuren op de muur met de poster stickers. Poster stickers zijn een soort kleine kauwgommetjes waarmee je makkelijk van alles aan de muur kunt plakken en deze vervolgens ook heel makkelijk weer kunt verwijderen. Het laat verder geen resten achter en is hiermee ook minder definitief dan bijvoorbeeld lijm.

Deel je zelfgemaakte resultaat!

Heb jij deze handleiding ook gebruikt om foam figuren te maken? We vinden het leuk als je het resultaat met ons wilt delen. Stuur je foto op naar info@babykamerinspiratie.nl en wij plaatsen hem hier op de site met eventueel jouw naam en tekst erbij.

Toch maar niet zelf aan de slag?

Heb je geen zin, tijd of ben je gewoon toch niet zo handig, dan kun je op babykamerinspiratie.nl ook hele leuke kant-en-klare muurdecoratie kopen. Neem snel een kijkje bij bijvoorbeeld de muurstickers.

[/half]

[half_last]

Foam figuren

 

Foam figuren3

 

Foam figuren4

 

Foam figuren2

[/half_last]


Vraag & antwoord

Hier kan je je vraag stellen: