Hemeltje

Hemeltje


Maak zelf een uniek hemeltje voor boven het ledikantje of voor boven de wieg.

[half]

Benodigdheden

– Eén kanten gordijn van Ikea.
– Standaard voor het hemeltje.
– Lint.

Beschrijving

Vouw de gordijn één keer dubbel en knip hem door midden. Vouw één cm vanaf de rand naar binnen en zet dit vast met speldjes. Vouw het vervolgens nog eens drie cm naar binnen en zet dit weer vast met speldjes. Voor het mooiste resultaat strijk je de randjes tussendoor even glad met het strijkijzer. Nadat het glad is gestreken, naai je de randen vast en rijg je er een mooi lint doorheen dat je aan de voorkant kan strikken. Het hemeltje is nu klaar en je kan hem aan de standaard schuiven.

Deel je zelfgemaakte resultaat!

Heb jij deze handleiding ook gebruikt om een eigen hemeltje te maken? We vinden het leuk als je het resultaat met ons wilt delen. Stuur je foto op naar info@babykamerinspiratie.nl en wij plaatsen hem hier op de site met eventueel jouw naam en tekst erbij.

Toch maar niet zelf aan de slag?

Heb je geen zin, tijd of ben je gewoon toch niet zo handig, dan kan je natuurlijk ook een kant-en-klare klamboe kopen. Babykamerinspiratie.nl heeft een ruim aanbod van klamboes, in tientallen kleuren. Je vindt dus sowieso een klamboe passend bij de inrichting van je kinderkamer. Bekijk snel ons aanbod.

[/half]

[half_last]

Hemeltje

 

 

Hemeltje bovenkant

[/half_last]


Vraag & antwoord

Hier kan je je vraag stellen: