Inzendingen

Inzendingen

We krijgen regelmatig leuke foto’s ingestuurd van moeders die onze handleidingen hebben gebruikt om zelf leuke kinderkamer accessoires te maken. We vinden het heel erg leuk dat zij dit met ons willen delen. Hieronder vind je alle gemaakte accessoires.

Mobiel van uiltjes

Deze vrolijke mobiel is ingestuurd door Miranda. Zij maakte van vilten uiltjes een mobiel voor boven de box. Het resultaat kan je hiernaast zien. Heel erg leuk gedaan!

[half]

uiltjes Miranda
[/half]

[half_last]
uiltjes1 Miranda

[/half_last]

Hangers

Kim van Oudenaarde heeft Babykamerinspiratie.nl als inspiratiebron gebruikt en heeft zelf meerdere dingen voor de babykamer van haar dochter gemaakt. Zie hiernaast de mooie roze deurhanger en de harten hanger voor aan het ledikantje. Ook het beddengoed en de labeldoekjes zijn door deze enthousiaste moeder gemaakt.

[half]

Ingezonden door Kim
[/half]

[half_last]
Ingezonden door Kim

[/half_last]

Sammie Streekstra stuurde ons een foto van deze mooie, zelfgemaakte naamslinger. “Deze naamslinger heb ik onlangs gemaakt voor het zoontje van een vriendin. Het enige verschil met de handleiding is dat ik geen losse letters heb gemaakt, maar de letters op de figuurtjes heb gestikt.”

Zelfgemaakte Naamslinger

Beddengoed

Deze mooie lakentjes zijn afgewerkt met leuke stofjes. Ook heeft Kim een bijpassende hoofdbeschermer voor het ledikant gemaakt. We willen graag benadrukken dat hoofdbeschermers de kans op wiegendood vergroten. De foto biedt alleen inspiratie qua naaimogelijkheden.

[half]

Ingezonden door Kim
[/half]

[half_last]

Ingezonden door Kim
[/half_last]


Labeldoekjes

Schattige roze labeldoekjes met een verschillende voor- en achterkant.

Inzending kim

 

Memoborden

Inge Lamers heeft aan de hand van deze handleiding zelf twee memoborden gemaakt. Inge, bedankt voor je inzending. De borden zien er super uit!

[half]

Memobord gemaakt door Inge lamers
[/half]

[half_last]

Memobord gemaakt door Inge lamers2
[/half_last]

Onderstaand memobord kregen we ingezonden van een moeder die graag anoniem wil blijven. Het memobord heeft een vrolijke groene kleur en is afgewerkt met groene en zilveren linten. De moeder heeft onze handleiding gebruikt en heeft zelf nog extra foam toegevoegd voor de stevigheid.

[half]

Memobord groen

[/half]

[half_last] [/half_last]

Labeltjesknuffel

Deze labeltjesknuffel is zelfgemaakt door Janine aan de hand van onze handleiding.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heb jij ook zelf iets leuks voor de kinderkamer gemaakt of nagemaakt aan de hand van onze handleidingen? Stuur ons dan je foto’s en wij zullen ze hier plaatsen, zodat jouw foto’s andere moeders weer kunnen inspireren. Mail je foto’s naar info@babykamerinspiratie.nl.

 

Vraag & antwoord

Hier kan je je vraag stellen: