Knuffelboom

Knuffelboom


Maak een unieke knuffelboom waar je kindje heerlijk mee kan kroelen.

[half]

Deze handleiding voor het maken van een knuffelboom is afkomstig van hobby.blogo.nl.

Benodigdheden

– Bruine stof.
– Groene stof.
– Vulling, bijvoorbeeld poppenvulling.

Tip: Het is leuk om voor het bladergedeelte zelf een patchwork lap te maken. Naai hiervoor allemaal kleine stukjes groene stof met verschillende motieven aan elkaar vast.

Beschrijving

Deze knuffelboom kan je zo groot of klein maken als je zelf wilt. Hierom bepaal je ook zelf hoe groot de lappen stof zijn die je wilt gebruiken.

Teken op de lap bruine stof de stam van de boom en knip deze twee keer uit de stof (denk aan de extra naadtoeslag). Teken op een lap groene stof het groen van de boom en knip ook dit twee keer uit de stof (denk weer aan de extra naadtoeslag). Naai vervolgens alles aan elkaar en vul met op met zachte poppenvulling.

Deel je zelfgemaakte resultaat!

Heb jij deze handleiding ook gebruikt om een knuffelboom te maken? We vinden het leuk als je het resultaat met ons wilt delen. Stuur je foto op naar info@babykamerinspiratie.nl en wij plaatsen hem hier op de site met eventueel jouw naam en tekst erbij.

Toch maar niet zelf aan de slag?

Heb je geen zin, tijd of ben je gewoon toch niet zo handig, dan kun je op babykamerinspiratie.nl ook hele leuke kant-en-klare accessoires kopen. Neem snel een kijkje bij ons aanbod van leuke babykameritems.

[/half]

[half_last]

Knuffelboom

 

 

Knuffelboom bovenkant

[/half_last]


Vraag & antwoord

Hier kan je je vraag stellen: