Knuffels en speeltjes

Knuffels en speeltjes

Maak zelf de leukste spullen en accessoires voor de babykamer. Het is eenvoudiger dan je denkt, mits je voldoende inspiratie hebt. Ideeën kun je overal vandaan halen en het voordeel van deze leuke ideeën, is dat je er zelf je eigen draai aan kunt geven. Zo creëer je iets unieks voor je kinderkamer in je eigen stijl. Bovendien is het gewoon ook heel erg leuk om ermee bezig te zijn. Elk voorbeeld is voorzien van een duidelijke uitleg van de moeders zelf, zodat jij het makkelijk na kunt maken. Vaak heb je niet meer nodig dan stof, vulling, naald en draad om zelf de leukste items voor de kinderkamer te maken.


Babykamerinspiratie.nl heeft een aantal leuke voorbeelden verzameld waarmee jij je zelf leuke speeltjes kunt maken voor je kindje. Uiteraard kan je weer je eigen draai hieraan geven en er ook andere dingen mee maken. Van de vilten uiltjes kan je bijvoorbeeld ook een hele leuke mobiel maken. Bij onze inzendingen zie je hiervan leuke voorbeelden.

[one_fourth]

[/one_fourth]

[one_fourth]

[/one_fourth]

[one_fourth]

[/one_fourth]

[one_fourth_last]

[/one_fourth_last]

Heb jij ook zelf iets gemaakt voor je babykamer of peuterkamer? Laat het ons dan weten via info@babykamerinspiratie.nl en deel ons jouw idee.

Wil je graag op de hoogte worden gehouden wanneer er nieuwe handleidingen worden geplaatst? Word dan fan van onze facebookpagina.

Vraag & antwoord

Hier kan je je vraag stellen: