Labeltjesknuffel

Labeltjesknuffel


Maak zelf een schattige knuffel met leuke labeltjes eraan.

[half]

Benodigdheden

– Badstof.
– Leuke lintjes en bandjes.
– Zwart garen voor het gezichtje.
– Poppenvulling.

Tip: Gebruik voor de vulling ook belletjes voor een leuk speels geluid. Naai er geen knoopjes of iets dergelijks op, want dat is gevaarlijk voor kinderen.

Beschrijving

Het is leuk om dit voor de allerkleinsten te maken. Babies zijn gek op labeltjes en met dit vrolijke regenboog zonnetje kunnen ze zich optimaal amuseren. Je maakt het zonnetje door tweemaal een cirkel te knippen uit zachte badstof. Om er een gezichtje van te maken, borduur je er ogen en een mond op. Speld de twee cirkels daarna aan elkaar vast met rondom allerlei leuke lintjes en bandjes. Naai de cirkels vervolgens aan elkaar vast en laat hierbij een stukje open voor de vulling. Als vulling kan je zachte poppenvulling gebruiken. Ten slotte naai je de laatste opening ook dicht.

Deel je zelfgemaakte resultaat!

Heb jij deze handleiding ook gebruikt om een knuffel te maken? We vinden het leuk als je het resultaat met ons wilt delen. Stuur je foto op naar info@babykamerinspiratie.nl en wij plaatsen hem hier op de site met eventueel jouw naam en tekst erbij.

Toch maar niet zelf aan de slag?

Heb je geen zin, tijd of ben je gewoon toch niet zo handig, dan kun je op babykamerinspiratie.nl ook hele leuke kant-en-klare accessoires kopen. Neem snel een kijkje bij ons aanbod van leuke babykameritems.

Inzendingen

De eerste labeltjesknuffel is zelfgemaakt door Janine aan de hand van onze handleiding.

 

 

 

 

Ook Kim van Oudenaarde raakte geïnspireerd door de handleidingen van Babykamerinspiratie.nl en ging aan de slag met een variatie op de labeltjesknuffel. Hiernaast zie de twee roze harten en een poppetje, beiden met een verschillende voorkant en achterkant.

[/half]

[half_last]

Labeltjesknuffel

 

 

Labeltjesknuffel2

 

 

 

 

 

 

zelfgemaakt door Janine2

 

Inzending kim

[/half_last]


Vraag & antwoord

Hier kan je je vraag stellen: