Memobord

Memobord


Maak een bord waarop je al je dierbare geboortekaartjes kunt hangen.

[half]

Benodigdheden

– Canvasdoek.
– Stof.
– Linten.
– Kraaltjes en/of knoopjes.
– Niettang.

Beschrijving

Neem het canvasdoek en span de stof er strak omheen. Het handigste is om de stof vast te zetten met een niettang. Vervolgens bevestig je de linten er kruislings omheen en ook deze zet je vast met nietjes. Op de punten waar de linten elkaar kruisen, naai je een mooi kraaltje of knoopje. Je kan hem zo mooi maken als je zelf wilt en hem helemaal aanpassen aan je eigen smaak en interieur.

Deel je zelfgemaakte resultaat!

Heb jij deze handleiding gebruikt om een memobord te maken of een leuke variant hierop? We vinden het leuk als je het resultaat met ons wilt delen. Stuur je foto op naar info@babykamerinspiratie.nl en wij plaatsen hem hier op de site met eventueel jouw naam en tekst erbij.

Toch maar niet zelf aan de slag?

Heb je geen zin, tijd of ben je gewoon toch niet zo handig, dan kun je op babykamerinspiratie.nl ook hele leuke kant-en-klare accessoires kopen. Neem snel een kijkje bij ons aanbod van leuke babykameritems.

Inzendingen

Inge Lamers heeft aan de hand van deze handleiding zelf twee memoborden gemaakt. Inge, bedankt voor je inzending. De borden zien er super uit!

[/half]

[half_last]

Memobord

 

 

Memobord2

 

 

[/half_last]


Vraag & antwoord

Hier kan je je vraag stellen: