Mobiel

Mobiel


Maak zelf een mobiel voor boven het ledikantje, de wieg of voor boven de box.

[half]

Benodigdheden

– Stof.
– Voorbeelden van verschillende vormen.
– (Oude) mobiel.
– Lint.

Beschrijving

De overgebleven stof van het boxkleed kan je prima gebruiken voor de mobiel. Trek een paar leuke voorbeeld over op de stof, bijvoorbeeld een paar hartjes, vierkantjes, rondjes of ruitjes. Je kan ook iets moeilijkere vormen maken, zoals bijvoorbeeld van dieren. Je kan hierin dus goed je creativiteit kwijt en de mobiel passend maken bij je babykamer. Knip een voor- en achterkant uit en naai deze vervolgens aan elkaar. Laat een stukje open en vul het figuur op met watten of met wol. Naai het laatste stukje ook dicht en naai er vervolgens een mooi lint aan. Je kan zelf bepalen hoeveel figuren je eraan hangt, hoe lang je de linten maakt en wat de afstand tussen de figuren wordt. Een oude mobiel kan je  bijvoorbeeld op de rommelmarkt vinden of bij een kringloopwinkel. Haal de oude touwtjes er vanaf en hang je zelfgemaakte creaties eraan.

Deel je zelfgemaakte resultaat!

Heb jij deze handleiding ook gebruikt om een eigen mobiel te maken? We vinden het leuk als je het resultaat met ons wilt delen. Stuur je foto op naar info@babykamerinspiratie.nl en wij plaatsen hem hier op de site met eventueel jouw naam en tekst erbij.

Toch maar niet zelf aan de slag?

Heb je geen zin, tijd of ben je gewoon toch niet zo handig, dan kan je natuurlijk ook direct een kant-en-klare (muziek)mobiel kopen. Babykamerinspiratie.nl heeft een ruim aanbod van mobielen, waarvan de meesten met leuke muziekjes. Bekijk snel ons leuke aanbod.

Inzendingen

Babykamerinspiratie.nl heeft ook Miranda geïnspireerd. Zij maakte van de vilten uiltjes een mobiel voor boven de box. Het resultaat kan je hiernaast zien. Heel erg leuk gedaan!

[/half]

[half_last]

Mobiel

 

Mobiel bovenkant

 

 

 


[/half_last]


Vraag & antwoord

Hier kan je je vraag stellen: