Muurdecoratie

Muurdecoratie

Maak zelf de leukste spullen en accessoires voor de babykamer. Het is eenvoudiger dan je denkt, mits je voldoende inspiratie hebt. Ideeën kun je overal vandaan halen en het voordeel van deze leuke ideeën, is dat je er zelf je eigen draai aan kunt geven. Zo creëer je iets unieks voor je kinderkamer in je eigen stijl. Bovendien is het gewoon ook heel erg leuk om ermee bezig te zijn. Elk voorbeeld is voorzien van een duidelijke uitleg van de moeders zelf, zodat jij het makkelijk na kunt maken. Vaak heb je niet meer nodig dan stof, vulling, naald en draad om zelf de leukste items voor de kinderkamer te maken.


Met de muren van een kinderkamer kan je in principe alle kanten op. Je kunt besluiten het eenvoudig wit te laten met her en der wat leuke schilderijtjes, maar je kunt ze ook helemaal decoreren. Babykamerinspiratie.nl heeft een aantal leuke voorbeelden verzameld waarmee jij de muren eenvoudig zelf kunt opfleuren.

[one_fourth]

Titelplaatje stoffen vlaggenlijn

[/one_fourth]

[one_fourth]


[/one_fourth]

[one_fourth]

Titelplaatje autootjes van foam

 

 
[/one_fourth]

[one_fourth_last]

Titelplaatje vilten naamhanger

[/one_fourth_last]

Heb jij ook zelf iets gemaakt voor je babykamer of peuterkamer? Laat het ons dan weten via info@babykamerinspiratie.nl en deel ons jouw idee.

Wil je graag op de hoogte worden gehouden wanneer er nieuwe handleidingen worden geplaatst? Word dan fan van onze facebookpagina.

Vraag & antwoord

Hier kan je je vraag stellen: