Naamslinger

Naamslinger


Maak zelf leuke slingers voor verjaardagen van bijvoorbeeld Bumba.

[half]

Benodigdheden

– Kleurplaat van Bumba.
– Gekleurd papier.
– Papiersnijmachine/schaar.

Beschrijving

Knip de figuurtjes die je leuk vindt uit de kleurplaat en leg deze over een vel gekleurd papier. Trek de figuurtjes over en knip ze uit. Op deze manier krijg je verschillende figuurtjes die je vervolgens met de hand kunt inkleuren.

Voor de letters kun je voorbeeldletters maken die je overtrekt op papier. Op deze manier heb je steeds precies dezelfde grootte van de letters. De gedeelten tussen de letters en figuurtjes maak je op dezelfde wijze.

Je zet alles aan elkaar door gebruik te maken van splitpennen. Aan de uiteinden kan je eventueel een leuk gekleurd touw vastmaken om hem te bevestigen aan bijvoorbeeld een kastdeur.

Deel je zelfgemaakte resultaat!

Heb jij deze handleiding ook gebruikt om een naamslinger te maken of een leuke variant hierop? We vinden het leuk als je het resultaat met ons wilt delen. Stuur je foto op naar info@babykamerinspiratie.nl en wij plaatsen hem hier op de site met eventueel jouw naam en tekst erbij.

Toch maar niet zelf aan de slag?

Heb je geen zin, tijd of ben je gewoon toch niet zo handig, dan kun je op babykamerinspiratie.nl ook hele leuke kant-en-klare accessoires kopen. Neem snel een kijkje bij ons aanbod van leuke babykameritems.

[/half]

[half_last]

Verjaardagsslinger

 

 

Verjaardagsslinger2

[/half_last]


Vraag & antwoord

Hier kan je je vraag stellen: