Schilderijtjes

Schilderijtjes


Fleur de muren van je kinderkamer op met zelfgemaakte schilderijtjes van Nijntje of Bumba.

[half]

Benodigdheden

– Canvasdoek
– Carbonpapier
– Kleurplaat

Beschrijving

Leg het vel carbonpapier over het canvasdoek. Print een leuke kleurplaat uit en leg deze eroverheen. Trek met een pen de lijnen van de kleurplaat over. Door het carbonpapier drukken de lijnen automatisch door tot op het canvasdoek. Als je klaar bent met overtrekken, haal je het carbonpapier weg en heb je op het canvasdoek zichtbare lijnen staan. Nu kan je beginnen met schilderen.

Deel je zelfgemaakte resultaat!

Heb jij deze handleiding ook gebruikt om een schilderij te maken? We vinden het leuk als je het resultaat met ons wilt delen. Stuur je foto op naar info@babykamerinspiratie.nl en wij plaatsen hem hier op de site met eventueel jouw naam en tekst erbij.

Toch maar niet zelf aan de slag?

Heb je geen zin, tijd of ben je gewoon toch niet zo handig, dan kan je natuurlijk ook direct een kant-en-klaar schilderij kopen. Babykamerinspiratie.nl heeft tientallen schilderijtjes geselecteerd, waarvan sommigen in leuke sets van drie verkrijgbaar zijn. Ook zijn alle kleuren vertegenwoordigt, dus je vindt altijd een schilderij passend bij de stijl van de inrichting van je kinderkamer. Bekijk ons aanbod.

[/half]

[half_last]

Schilderij Nijntje

 

 

Schilderij Bumba

[/half_last]


Vraag & antwoord

Hier kan je je vraag stellen: