Stoffen vlaggetjeslijn

Stoffen vlaggetjeslijn


Maak een leuke vlaggetjeslijn van verschillende stoffen. Hiermee fleur je eenvoudig en snel de muren van de kinderkamer op.

[half]

Benodigdheden

– Verschillende stoffen.
– Lint.
– Karton.
– Naaimateriaal.
– Schaar.

Tip: Naai de letters van de naam van je kind op de vlaggetjes!

Beschrijving

Knip uit een stukje karton de vorm van een vlaggetje en trek deze over op de stof. Knip voor elk vlaggetje twee vormen uit. Wil je dus een vlaggenlijn met twaalf vlaggetjes, knip er dan vierentwintig uit. Naai alle vlaggetjes binnenste buiten op elkaar. De bovenkant kan je eventueel nog open laten. Vouw de vlaggen om en strijk ze mooi plat. Leg ze vervolgens op een lint. Sla de bovenste rand van de vlaggen één keer om en stik de vlaggen met speldjes vast aan het lint. Nu kun je ze op het lint gaan vastnaaien. Houdt aan de uiteinden voldoende lint over om de vlaggenlijn ergens aan op te kunnen hangen.

Je kunt voor de voor- en achterkanten verschillende kleuren en motieven stof gebruiken. Het is ook leuk om de naam van je kind er met leuke stoffen letters op te naaien.

Deel je zelfgemaakte resultaat!

Heb jij deze handleiding ook gebruikt om een vlaggetjeslijn te maken? We vinden het leuk als je het resultaat met ons wilt delen. Stuur je foto op naar info@babykamerinspiratie.nl en wij plaatsen hem hier op de site met eventueel jouw naam en tekst erbij.

Toch maar niet zelf aan de slag?

Heb je geen zin, tijd of ben je gewoon toch niet zo handig, dan kun je op babykamerinspiratie.nl ook hele leuke kant-en-klare muurdecoratie kopen. Neem snel een kijkje bij bijvoorbeeld de muurstickers.

[/half]

[half_last]
Vlaggetjeslijn2

 

 

 

Vlaggetjeslijn

[/half_last]


Vraag & antwoord

Hier kan je je vraag stellen: