Je kindje verwennen met een privé baby spa:

by kamerinspiratie
Je kindje verwennen met een privé baby spa

Baby spa’s zijn op dit moment zeer populair. In het hele land schieten ze als paddenstoelen uit de grond en veel jonge ouders ontdekken al snel de vele voordelen die zo’n baby spa biedt. Een warm babybadje brengt kinderen tot rust en bij velen is het badje dan ook een favoriete tijd van de dag. Een baby spa biedt jouw kindje de mogelijkheid om te genieten van een bubbelbad terwijl hij of zij veilig ronddobbert met een drijfbandje om de hals. Op deze manier kunnen zelfs kleine baby’s volledig zelfstandig en naar hartenlust bewegen in het water. Een heerlijk ontspannend en vrij gevoel voor kleine kinderen die vaak toch het grootste deel van de dag doorbrengen in de box, in de armen van papa of mama of het kinderzitje. Even helemaal gewichtloos en vrij zijn in heerlijk warm water. Bovendien bevordert dit ook nog eens de fysieke en emotionele groei van je kindje. Zou het niet geweldig zijn als je jouw kindje thuis dat welness gevoel kan geven?

Een baby spa kopen:

Op stap gaan met je kindje, zeker als ze nog heel klein zijn, is al een belasting op zich. Wanneer je thuis beschikt over een privé baby spa hoef je de deur niet meer uit en kan jouw kindje, zo vaak je maar wil, thuis genieten van een weldadig babybadje. Online worden baby spa’s onder meer aangeboden via Fonteyn Spa. Baby spa’s zijn kleiner dan normale jacuzzi’s en vind je in leuke kleuren en vormen. Deze zijn daarnaast voorzien van veel extra opties. Denk bijvoorbeeld behalve aan de bubbels ook eens aan de vele rustgevende kleurtjes en een masserende werking van het water. Het zal jouw kindje alleen maar goed doen. Een baby spa werkt bij een goed slaapritme en heeft een ontspannende werking op de darmpjes van je kindje. Het water in baby spa’s bevat nooit gevaarlijke of toegevoegde stoffen zodat het optimaal veilig is. 

Benieuwd wat het effect is van een baby spa behandeling op jouw kindje?

Bezoek eens een baby spa voordat je er zelf één aanschaft. Zo leer je alvast hoe je de baby spa gebruikt en daarnaast hoe je jouw kindje nog extra kan verwennen met een heerlijke babymassage. Wanneer je overtuigd bent van de vele positieve effecten zul je zeker ook thuis willen kunnen profiteren van alle voordelen. Op Fonteynspas.com vind je online een ruime collectie spa’s en toebehoren voor thuis.

0 comment

Ook interessant

Leave a Comment