Nieuwe tuintafels uitkiezen

by kamerinspiratie
Nieuwe tuintafels uitkiezen

Zit je al langer te denken aan het aanschaffen van een nieuwe tuintafel? Dan is dit je teken! Bij Dutch Garden wordt er een grote scala aan tuintafels verkocht met een brede keuze uit merken, kleuren, materialen en vormen. Onze teakhouten tuintafel zullen een echte eyecatcher vormen in jouw tuin.

Kun je niet wachten om weer buiten te kunnen eten? met de verschillende dining tafels die Dutch garden aanbiedt, heb je genoeg ruimte om een BBQ te kunnen organiseren met jouw familie en vrienden. Aan alles is namelijk gedacht bij het aanbod van de tafels van Dutch Garden. Zo is er veel keuze in lengtes, vormen en kleuren in verschillende prijsklassen zodat er voor ieder wat wils tussen zit. Zo zijn er zelfs tafels die tot wel 8 personen tegelijkertijd plek bieden.

Je persoonlijke tafels uitkiezen

Mocht je het wat intiemer willen houden, zijn er uiteraard ook tafels te koop die kleiner in oppervlakte zijn maar nog steeds excentriek en eigen zijn en waar je ook heerlijk aan kunt eten. Wellicht ga je voor een ronde of vierkante tafel? Voor een perfecte middenweg, kun je zelfs kiezen voor een uitschuifbare tafel. Deze tafels kun je zo groot / klein maken als je zelf wilt zodat het geen onnodige ruimte inpikt. Dit geldt trouwens ook voor de verschillende inklapbare tafels die worden aangeboden. Op deze manier kun je altijd je tuin inrichten naar je eigen  wensen!

Misschien wil je liever niet iets anders. In dit geval zijn er salontafels of bijzettafels speciaal voor buiten die je kunt aanschaffen om jouw droom tuinset af te maken. Ook deze modellen variëren in maat en materiaal en er zijn zelfs sets van één tot drie bijzettafels. Zo heb je genoeg keuze uit de tafel die jij het liefst aan jouw tuinset toe wilt voegen.

Neem een kijkje naar de materiaal

Over materiaal gesproken, Dutch Garden heeft verschillende materialen in hun assortiment zitten, zoals bijvoorbeeld hout. Dutch Garden werkt vooral veel met teakhout en wij zijn hier dus ook in gespecialiseerd. Je kunt er dan ook gerust van uitgaan dat jouw teakhouten tuintafel van uitstekende kwaliteit is. Zo wordt er alleen maar gebruik gemaakt van A-kwaliteit, wat inhoudt dat het beste stukje van de teakboom is gebruikt waardoor jouw tuintafel zo lang mogelijk mee zal gaan. Met de onderhoudsmiddelen die worden verkocht, kun je jouw teakhout tafel perfect onderhouden.

Buiten tafels die geheel uit hout zijn gemaakt, worden er ook tuintafels verkocht die bijvoorbeeld tafelpoten van aluminium hebben of die in zijn geheel uit aluminium bestaan. De combinatie van een houten plaat en poten van aluminium geeft deze tafels een stoere, industriële look en het materiaal is tevens makkelijk in onderhoud.

Heb je een unieke stijl die je graag tot leven wilt brengen? Dan kun je kiezen uit een van de bijzettafels van Dutch Garden die (gedeeltelijk) uit composiet bestaan. Deze tafels zijn een echte aanwinst en je kunt deze in de tuin óf binnenshuis plaatsen!

In het kort, erg veel keuze dus! Mocht je nou niet zeker zijn wat je wil of kun je door de bomen even het bos niet meer zien, kun je uiteraard contact opnemen met Dutch Garden voor advies en hulp. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte tuintafel!

0 comment

Ook interessant

Leave a Comment