De ideale kinderkamer

by kamerinspiratie
De ideale kinderkamer

Als je een kinderkamer handig wilt inrichten dan kun je ook alvast kijken naar een plekje voor logees. Voor kinderen is het wel zo leuk om een logeerpartijtje op de kamer te hebben. Onderschuifbedden zijn de ideale oplossing die er zowel netjes uitziet als comfortabel zijn. Een vierseizoenen dekbed en kussen doe je in een leuke kist naast het bed, en voilá je bent klaar voor logees. Als je daarbij een leuke sfeer wilt creëren zijn wat accessoires natuurlijk super leuk. Een fijn carpet op de grond is wel zo warm en staat mooi. Daarnaast is een klamboe zowel functioneel als een leuke aankleding. 

Onderschuifbedden

Een onderschuifbed is echt de ideale oplossing als je een tweede vast bed wilt maar niet de ruimte hebt of de ruimte op wilt offeren. Voor kinderen is dit ook ideaal omdat gezellig samen geslapen kan worden bij een slaapfeest. Een leuk bed voor kinderen is een bedbank. Deze zijn in een romantisch stijl te verkrijgen waardoor je makkelijk een prinsessenkamer kunt creëren. Voor jongens zijn er stoere bedbanken van steigerhout. Beide banken hebben een onderschuifbed die gebruikt kan worden voor logees. Het formaat van de bedbank is groot waardoor een tiener zeker makkelijk op het bed kan slapen. Je kunt dus zeker een tijdje vooruit met een bedbank. 

Een extra dekbed

Als je een dekbed zoek voor een logeerkamer of extra bed dan is een 4 seizoenen dekbed ideaal. Een enkele dekbed kan namelijk te koud zijn in de winter of te warm in de zomer. Een 4 seizoenen dekbed kopen van weidswonenenslapen.nl is dan wel de ideale oplossing. Als je logee comfortabel wilt laten slapen en geen gedoe wilt met allemaal dekens dan is dit dus de ideale oplossing. Een 4 seizoenen dekbed is makkelijk aan elkaar te maken door middel van een rits of drukknopen. Je kunt het dekbed dan ook makkelijk switchen van zomer naar winter. Doordat de dekbedden aan elkaar te aken zijn kun je het ook gemakkelijk weer opruimen als je het niet meer nodig hebt. 

Een klamboe in de kinderkamer

Als je een onderschuifbed heeft dan kun je een extra grote klamboe kopen. Dit is ontzettend gezellig bij logeerpartijtjes. Het geeft het gevoel van een tent wat kinderen geweldig vinden. Gezellig onder de klamboe kletsen en spelen is zeker iets waar kinderen zich uren kunnen vermaken. Daarnaast is een klamboe ook praktisch. Als je last hebt van vliegen in huis dan werk niks beter dan een klamboe. Soms is een hor niet genoeg om vliegen buiten te houden. Als je het raam of de deur open doet dan komt er altijd wel ergens een vlieg innen. Voor een ongestoorde slaap is een klamboe dan echt een uitkomst. Je wordt niet wakker gehouden en je wordt ook zeker niet helemaal lek geprikt wakker. Je hebt verschillen tussen een indoor en outdoor klamboe. Als je echt een goede klamboe wilt die je helemaal om je bed kan hangen dan is een outdoor klamboe ideaal. Een Klamboe online kopen is super makkelijk!

0 comment

Ook interessant

Leave a Comment